page loader

Aktivnosti ski škole

Svakog dana u 9h Trening ski škole Snow Stars Team

Svakog dana u terminu od 9 do 10h instruktori ski škole Snow Stars Team imaju obavezan trening sa svojim demostratorima. Na treningu osim usavršavanja tehnike skijanja, rade se kordinacijske vežbe, zatim sinhrono skijanje kao i akrobatika u skladu sa svojim mogućnostima.
Svi koji žele da prisustvuju treningu kao učesnici ili kao posmatrači mogu da se jave na telefone ski skole kako bi dobili potrebne informacije. Za one koji žele da učestvuju u treningu sa našim timom, neophodan je najmanje C nivo skijaškog znanja.

Trening ski škole Snow Stars Team
Dodela diploma ski škole

Svakog petka od 19h Dodela diploma ski škole

Završetak obuke simbolično se obeležava svečanom dodelom diploma koja se organizuje petkom u 19 časova. Tom prilikom instruktori uručuju učenicima sa kojima su se družili tokom nedelje diplome na kojima je pored imena i prezimena učenika upisan i nivo usvojenog skijaškog ili borderskog znanja. U toku programa objavljuju se rezultati sa trke ski škole i pobednicima se dodeljuju nagrade. Svečanosti se završava spektakularnim vatrometom kojiski škola Snow Stars Team poklanja prisutnima.

Svakog petka u 11h Trka zadovoljstva

Svakog petka u 11 časova u centru skijališta na stazi Karaman greben škola skijanja Snow Stars Team organizuje trku za polaznike škole. Staza na kojoj se trka odvija je po nagibu i rasporedu kapija prilagođena mogućnostima takmičara.
Proglašenje pobednika se organizuje na svečanoj dodeli diploma, a nakon zavšetka programa svi učesnici mogu da se informišu o plasmanu i postignutom rezultatu.

Trka zadovoljstva