page loader

Iznajmljivanje opreme za skijanje

Oktobar 2017.
|
Snow Stars Team
Iznajmljivanje opreme

Ski škola Snow Stars Team od ove zimske sezone ima u ponudi ski opremu namenjenu za rentiranje kako za decu tako i za odrasle. Ski servis se nalazi u renoviranom hotelu Putnik i opremljen je po najsavremenijim standardima.
Kvalitetna ski oprema je preduslov za lakše savladavanje staza, brži napredak u skijanju, veća bezbednost, bolji konfor i najvažnije obezbedjuje potpuni užitak i zadovoljstvo skijajući novom karving tehnikom.
Obučeni tim zaposlenih u ski servisu ce Vam pomoći u izboru opreme koja mora biti prilagodjena vašoj visini, telesnoj težini kao i nivou skijaskog znanja.

Budite deo treninga instruktora ski škole

Oktobar 2017. | Snow Stars Team
Trening ski škole

Od ove ski sezone naša škola skijanja uvodi jednu novinu za sve zainteresovane koji su istinski ljubitelji skijanja a žele da napreduju i usavrše svoje skijaško znanje. Svi koji žele da prisustvuju treningu kao učesnici ili kao posmatrači mogu da se jave na telefone ski skole kako bi dobili potrebne informacije.

Pročitaj više

Iznajmljivanje opreme za skijanje

Oktobar 2017. | Snow Stars Team
Iznajmljivanje opreme - ski servis

Škola skijanja Snow Stars Team od zimske sezone 2017/18 ima u ponudi ski opremu namenjenu za rentiranje kako za decu tako i za odrasle.Ski servis se nalazi u renoviranom hotelu Putnik na Kopaoniku i opremljen je po najsavremenijim standardima.

Pročitaj više

Umesto uvodnog časa skijanja

Oktobar 2017. | Snow Stars Team
Uvodni čas skijanja

Želim ovim tekstom da se obratim svima koji su odlučili da nauče da skijaju… i onima koji se dvoume oko toga da li da pokušaju. Razlog zbog kojeg sam se na to odlučio je što sam mnogo puta čuo: „voleo bih da naučim ali…“, „u mojim godinama…“, „smotan/a sam ja za sport…“, „za koliko dana…“ itd.

Pročitaj više