page loader

Najbolje skijalište na našim prostorima – Kopaonik 2018.

Novembar 2018.
|
Snow Stars Team
ski škola Kopaonik

Kada smo kod teme skijanje u Srbiji, verovatno vam je do sad već poznato da Kopaonik nosi epitet kao najbolje skijalište na našim prostorima. Pre nego što i ove sezone pođete u snežnu avanturu na ovu, po skijanju poznatu planinu, podsećamo vas šta nudi naše omiljeno i najbolje skijalište.
Možda ste od onih koji prvi put doživljava skijanje u Srbiji i želite da to ove godine bude Kopaonik? Skijalište na ovoj srpskoj planini će vam sigurno opravdati epitet najboljeg, a evo i zašto je to tako.

Zašto je na Kopaoniku najbolja ski škola snowstarsteam?

Perfektna kombinacija sporta, zabave i relaksacije, to je Kopaonik. Skijalište koje je omiljeno mesto za porodice, prijatelje, parove, početnike i iskusne skijaše. Bez obzira na nivo znanja i starosnu dob, svi ljubitelji planine i skijanja će dobiti veštine i znanja koja su za njih najbolja. Ski škola na Kopaoniku ima razrađen program prilagođen nivou skijaškog znanja svakog polaznika. U školi skijanja postoji skijanje za početnike, srednji nivo i napredni nivo. Uz profesionalne instruktore i dobru metodiku rada, polaznici brzo i lako savladavaju skijanje. Za početnike su tu lekcije o osnovnim i kombinovanim plužnim zaokretima, kao i lekcije o korišćenju ski liftova i žičara. Već na naprednom nivou nauče se tehnike brzog vijuganja, carving zaokreta i terenske vožnje.

Individualna ili grupna nastava - izaberite sami

Ako ste od onih koji vole pozitivnu atmosferu kolektiva i sviđa vam se da stičete znanja u društvu, onda je grupna nastava skijanja za vas najbolja. Ski škola na Kopaniku će organizovati malu grupu koja se sastoji od 4 do 8 polaznika. Sa vama u grupi će učiti polaznici istog nivoa znanja kao što ste i vi.
Ukoliko želite da imate individualne časove, instruktor će vam pristupiti u skladu sa vašim trenutnim znanjem i sposobnostima.
Koji god oblik nastave da odaberete imaćete priliku da na kraju obuke učestvujete u “Trci zadovoljstva” koja se simbolično obeležava uz svečanu dodelu diploma.

Savladajte snowboard tehniku

Skijanje u Srbiji je danas nezamislivo bez snowboarda. Ako želite nešto izazovniju i ekstremniju vožnju po snegu, dođite na Kopaonik. Skijalište nudi obuku na kojoj možete da savladate i snowboard.
Ovo je u svetu sve popularniji zimski sport, a za neke zaljubljenike u dasku za skijanje, snowboard je postao način života. U ski školi na Kopaoniku birate nivo treninga prema svom trenutnom znanju za ovu snežnu disciplinu.
Skijanje za početnike u snowboard tehnici će biti uzbudljivo iskustvo nakon savaladavanja osnovnih pravila vođenja snowboarda. Oni na naprednom kursu će dopuniti svoja prethodna znanja i veštine i upravljaće snowboardom kao najstrastveniji svetski vozači snowboarda.

Deca zadovoljna, a roditelji mirni u školi skijanja za decu

ski škola Kopaonik

I za najmlađe posetioce ski centra Kopaonik je obezbeđena škola skijanja. Roditelji će biti mirni jer će njihovi mališani brzo i na pravilan i bezbedan način učiti od iskusnih i visokokvalifikovanih instruktora.
Instruktori na Kopaoniku znaju da je najbolja ski škola ona u kojoj deca uporedo sa obukom za skijanje mogu da se zabavljaju, druže, stiču radne navike i razvijaju psihofizičke sposobnosti. Uz stručnost instruktura deca su bezbedna, a uz njihov entuzijazam, vedrinu i trud, deca će dugo pamtiti predivne trenutke provedene na snegu.

Budite deo treninga instruktora ski škole

Oktobar 2017. | Snow Stars Team
Trening ski škole

Od ove ski sezone naša škola skijanja uvodi jednu novinu za sve zainteresovane koji su istinski ljubitelji skijanja a žele da napreduju i usavrše svoje skijaško znanje. Svi koji žele da prisustvuju treningu kao učesnici ili kao posmatrači mogu da se jave na telefone ski skole kako bi dobili potrebne informacije.

Pročitaj više

Iznajmljivanje opreme za skijanje

Oktobar 2017. | Snow Stars Team
Iznajmljivanje opreme - ski servis

Škola skijanja Snow Stars Team od zimske sezone 2017/18 ima u ponudi ski opremu namenjenu za rentiranje kako za decu tako i za odrasle.Ski servis se nalazi u renoviranom hotelu Putnik na Kopaoniku i opremljen je po najsavremenijim standardima.

Pročitaj više

Umesto uvodnog časa skijanja

Oktobar 2017. | Snow Stars Team
Uvodni čas skijanja

Želim ovim tekstom da se obratim svima koji su odlučili da nauče da skijaju… i onima koji se dvoume oko toga da li da pokušaju. Razlog zbog kojeg sam se na to odlučio je što sam mnogo puta čuo: „voleo bih da naučim ali…“, „u mojim godinama…“, „smotan/a sam ja za sport…“, „za koliko dana…“ itd.

Pročitaj više