Skoči na sadržaj

SnowStarsTeam

Grupna nastava
skijanja i snowboard-a

Pridružite se našoj grupnoj nastavi skijanja ili snowboard-a i naučite da osvajate padine uz ekipu koja deli vašu strast!

Ono što vam nudimo je profesionalno vođena nastava skijanja i snouborda u grupi sa instruktorima čiji je glavni cilj da vi napredujete, a da se ujedno i zabavite.

Bez obzira da li ste početnik ili iskusni skijaš, uvek postoji nešto novo što možete naučiti.

Grupna nastava

Zanimljivo je zagrevati se i učiti u grupi, zar ne?

Grupni časovi skijanja i snowboard-a predstavljaju idealnu priliku da osvojite ove zimske sportove u prijateljskom druženju, kroz timski rad i zabavu. Takmičarski duh, uz smeh i podsticajnu atmosferu, samo su deo garancije da ćete svaki trenutak iskoristiti za sticanje novih veština i proširivanje ličnih granica.

Smanjen broj polaznika po grupi (4-8 ljudi) garantuje da ćete dobijati dovoljno pažnje i asistencije od strane naših stručnih instruktora.

Bez obzira na izbor tipa nastave, ono što je zajedničko, to je naša posvećenost da vam pružimo najbolje iskustvo.

Obećavamo da ćemo kroz strpljivost, stručno iskustvo i entuzijazam učiniti da se osećate dobrodošlim, sigurnim i spremnim da savladate ove izazovne sportove.

škola skijanja grupni ski časovi

Program nastave

Naš program je pažljivo osmišljen na osnovu metodičkih i didaktičkih principa, koji su dokazani u svetu sportske pedagogije.

To znači da proces učenja nije samo efikasan, već i siguran i interesantan. Pored toga, ova pristupačna metoda omogućava da razvijate svoju ski tehniku i sopstveni stil po kom ćete biti prepoznatljivi.  

Nije bitno da li tek počinjete ili ste već iskusni ljubitelj zimskih sportova, naša škola ima program za sve nivoe.

Početni, srednji ili napredni nivo – kod nas ćete pronaći sva potrebna znanja i veštine da postanete pravi vladar staza. Svaki nivo je temeljno prilagođen trenutnom znanju i mogućnostima polaznika, jer nam je cilj da svako od vas napreduje u svom ritmu.

Početni nivo

Sve kreće od početka, zar ne? Zato u ponudi imamo početni nivo za sve one koji prvi put staju na skije ili snowboard. Bez žurbe, korak-po-korak, oslobodite se straha i otkrijte ski staze uz stručne instruktore.

Srednji nivo

Za one koji su već imali prilike da osete adrenalin, i imaju neko predznanje, tu je srednji nivo. Ako želite da poboljšate svoje ski veštine ili da unapredite svoj stil skijanja, ovaj nivo je stvoren za vas.

Napredni nivo

Najiskusnijima se otvaraju vrata naprednog nivoa gde će usavršavati ski tehnike prema najvišim standardima. Napredni trening će učiniti da se osećate kao pravi profesionalac na stazi.

SKIJANJE ZA POČETNIKESREDNJI NIVONAPREDNI NIVO
Osnovni i kombinovani plužni zaokretiKlasični paralelni zaokretiBrzo vijuganje
Korišćenje ski liftova i žičaraSkije u paralelnom uzajamnom odnosuKarving zaokreti
 Rasterećenje pokretima opružanjaTerenska vožnja
 Korišćenje štapova 

Skijanje

Snowboard

SNOWBOARD ZA POČETNIKE SREDNJI NIVO NAPREDNI NIVO
Osnovno vođenje snowboarda Gibanje Carving tehnika
Spust pravolinijski niz blagu padinu Opružanje-pregibanje u osnovnom zaokretu Okreti (u kosom spustu, niz padnu liniju) 180° i 360°
Paralelno otklizavanje (prsti,peta) Osnovno dinamično vijuganje Off piste-terenska vožnja
Osnovni zaokreti Switch osnovno vijuganje
Korišćenje ski lifta i žičare

Rezervišite časove skijanja ili snowboard-a

Započnite svoju zimsku avanturu i pridružite se našem timu na Kopaoniku. Nema više čekanja – postanite vrhunski skijaš ili snowboarder!

065 5582 856
ONLINE BOOKING