Skoči na sadržaj

SnowStarsTeam

Individualna nastava
skijanja i snowboard-a

Prepustite se zimskim čarolijama i osvojite padine Kopaonika uz naše iskusne instruktore!

Naša škola skijanja i snowboard-a nudi vrhunsku obuku, bez obzira na vaš nivo iskustva: da li tek ulazite u svet zimskih sportova ili želite da se uspinjete na viši nivo, tu smo da vam pružimo znanja i veštine koje su vam potrebne.

Individualna nastava

Individualni časovi skijanja i snowboard-a pružaju priliku za lični i personalizovani pristup. Imate svog instruktora, koji je fokusiran samo na vas, precizno analizira vaš stil, veštine i potrebe, i prilagođava časove vašem trenutnom znanju i sposobnostima.

Na ovaj način, naši instruktori će biti u mogućnosti da vas brže vas upute u tajne skijanja i snouborda.

Individualna nastava podrazumeva rad instruktora sa 1 do 3 osobe, što znači da, zajedno sa vama, časove mogu pohađati i vaša porodica ili prijatelji. U dogovoru sa ski instruktorom, možete da prilagodite broj i termine nastavnih sati svojim željama i potrebama.

Individualni časovi skijanja Kopaonik

Program nastave

Osmislili smo program rada koji leži na osnovnim metodičkim i didaktičkim principima, koji se koriste za podučavanje sportskih tehnika. Naš iskusan tim će se pobrinuti da napredujete na pravi način i da skijanje ili snowboarding usvojite sa lakoćom.

Bez obzira na vaš trenutni nivo znanja i veština, garantujemo vam da ćete uz našu pomoć doći do višeg nivoa. Naša ponuda obuhvata početne, srednje, i napredne nivoe, a svaka lekcija je prilagođena upravo vašim trenutnim mogućnostima.

Početni nivo

Započinjete avanturu i ne znate razliku između crvene i plave staze? Bez brige, naš prvi nivo je posebno prilagođen početnicima. Kroz jednostavnost i zabavu steći ćete osnovno razumevanje tehnika skijanja i snowboardinga.

Srednji nivo

Za one koji su već osvajali padine, ali žele da unaprede svoje veštine, spremili smo srednji nivo. Ovaj program pruža mogućnost da učite nove tehnike i tako probijete barikade koje su vam prethodno bile nedostupne.

Napredni nivo

A za iskusne skijaše i snowboardere spremni smo da ponudimo napredne tehnike, savete za manevrisanje u različitim uslovima na padinama, a sve sa ciljem da vaša vožnja bude što tečnija i ugodnija.

SKIJANJE ZA POČETNIKESREDNJI NIVONAPREDNI NIVO
Osnovni i kombinovani plužni zaokretiKlasični paralelni zaokretiBrzo vijuganje
Korišćenje ski liftova i žičaraSkije u paralelnom uzajamnom odnosuKarving zaokreti
 Rasterećenje pokretima opružanjaTerenska vožnja
 Korišćenje štapova 

Skijanje

Snowboard

SNOWBOARD ZA POČETNIKE SREDNJI NIVO NAPREDNI NIVO
Osnovno vođenje snowboarda Gibanje Carving tehnika
Spust pravolinijski niz blagu padinu Opružanje-pregibanje u osnovnom zaokretu Okreti (u kosom spustu, niz padnu liniju) 180° i 360°
Paralelno otklizavanje (prsti,peta) Osnovno dinamično vijuganje Off piste-terenska vožnja
Osnovni zaokreti Switch osnovno vijuganje
Korišćenje ski lifta i žičare

Rezervišite časove skijanja ili snowboard-a

Započnite svoju zimsku avanturu i pridružite se našem timu na Kopaoniku. Nema više čekanja – postanite vrhunski skijaš ili snowboarder!

065 5582 856
ONLINE BOOKING