Skoči na sadržaj

SnowStarsTeam

IZNAJMLJIVANJE OPREME
ZA SKIJANJE I SNOWBOARD

Zimske čarolije nikada nisu bile pristupačnije i dostupnije!

Ski rent / servis / depo

Naš Ski Servis i Depo pružaju sve što vam je potrebno za besprekoran i bezbrižan zimski odmor. Bez obzira da li ste strastveni skijaš ili rekreativac, nudimo vam nekoliko ključnih benefita:

Iznajmljivanje ski opreme

Naša škola skijanja Snow Stars Team nudi vam i iznajmljivanje vrhunske ski opreme prilagođene kako najmlađima, tako i odraslima.

Svesni smo da kvalitetna ski oprema čini skijanje lakšim, omogućava brže napredovanje, veću bezbednost na stazama, kao i poboljšani komfor, i što je još važnije, osigurava potpuno zadovoljstvo i uživanje u skijanju.

Zato je naš tim obučenih radnika u ski servisu tu da vam pomogne pri odabiru prave opreme koja će biti precizno prilagođena vašoj visini, težini i nivou skijaških veština koje posedujete.

iznajmljivanje ski opreme kopaonik
ski servis skola skijanja kopaonik

Profesionalni ski servis

Naš ski servis smestili smo u renoviranom hotelu Putnik, na Kopaoniku, a opremili smo ga po modernim, svetskim standardima.

Naš tim stručnjaka brinuće se o vašoj opremi kako biste uživali u savršenom skijanju. Oštrimo ivice, podmazujemo i prilagođavamo skije, kako bi bile u besprekornom stanju i spremne za sve uslove na stazi.

Siguran i praktičan depo

Ne brinite o skladištenju skija i opreme u svom smeštaju.

Zaboravite na nered u sobi jer naš bezbedan depo čuva vašu opremu tokom boravka, čuvajući vaš prostor čistim i slobodnim.

Dobrodošli u naš ski svet gde ćemo svi zajedno osetiti pravo zadovoljstvo skijanja.
065 5582 856
ONLINE BOOKING