Skoči na sadržaj

SnowStarsTeam

Škola skijanja za decu

Dobrodošli u našu školu skijanja za decu na Kopaoniku!

Upoznajte vaše mališane sa čarima zimskih sportova u našoj školi skijanja prilagođenoj specijalno za njih! Sa više od 16 godina iskustva, naši instruktori su garancija da će vaše dete brzo, lako i sigurno usvojiti skijaške veštine i steći skijaško umeće.

Zabava i nauka u jednom

Naš pristup je usmeren na decu. Uz mnogo strpljenja, razigranog duha i pedagoške veštine, naši instruktori pretvaraju svaku lekciju skijanja u pravu malu zimsku avanturu! Neka vaše dete ovlada skijaškim veštinama dok se igra na snegu.

Sigurnost na prvom mestu

Zdravlje i bezbednost vašeg deteta je naš prioritet. Pored stručnog vođenja, koristimo savremenu opremu kako bi vaše dete uživalo u potpunom komforu i sigurnosti na stazi.

Više od sporta

Skijanje pomaže deci da razviju sportski duh, radne navike i ljubav prema fizičkoj aktivnosti, stvarajući temelje za zdrav život.

Osmeh na licu

Zamislite osmeh na licu vašeg deteta kada prvi put osvoji ski stazu. Mi smo tu da taj trenutak pretvorimo u stvarnost.

Individualni i grupni časovi

Znamo da svako dete uči i usvaja nove veštine na različit način. Zato u našoj ski školi možete birati između individualnih i grupnih časova skijanja i na taj način prilagoditi učenje potrebama svog deteta.

Potvrda roditelja

Tokom ovih 16 godina uspešno smo obučili više hiljada dece. Ne samo da su ovladali tehnikama skijanja, već su roditelji primećivali i povećanu odgovornost, samopouzdanje i čak bolju koncentraciju nakon završene škole skijanja.

Dođite na Kopaonik i pridružite se našoj ski porodici

Strast prema skijanju se prenosi sa generacije na generaciju, a naša škola skijanja za decu je tu da pruži prvi korak u tom procesu.

Upišite vaše dete već danas!

065 5582 856
ONLINE BOOKING