Skoči na sadržaj

SnowStarsTeam

Почетна » Najbolje skijalište na našim prostorima – Kopaonik

Najbolje skijalište na našim prostorima – Kopaonik

Kada smo kod teme skijanje u Srbiji, verovatno vam je do sad već poznato da Kopaonik nosi epitet kao najbolje skijalište na našim prostorima. Pre nego što i ove sezone pođete u snežnu avanturu na ovu, po skijanju poznatu planinu, podsećamo vas šta nudi naše omiljeno i najbolje skijalište.
Možda ste od onih koji prvi put doživljava skijanje u Srbiji i želite da to ove godine bude Kopaonik? Skijalište na ovoj srpskoj planini će vam sigurno opravdati epitet najboljeg, a evo i zašto je to tako.

Zašto je na Kopaoniku najbolja ski škola snowstarsteam?

Perfektna kombinacija sporta, zabave i relaksacije, to je Kopaonik. Skijalište koje je omiljeno mesto za porodice, prijatelje, parove, početnike i iskusne skijaše. Bez obzira na nivo znanja i starosnu dob, svi ljubitelji planine i skijanja će dobiti veštine i znanja koja su za njih najbolja. Ski škola na Kopaoniku ima razrađen program prilagođen nivou skijaškog znanja svakog polaznika. U školi skijanja postoji skijanje za početnike, srednji nivo i napredni nivo. Uz profesionalne instruktore i dobru metodiku rada, polaznici brzo i lako savladavaju skijanje. Za početnike su tu lekcije o osnovnim i kombinovanim plužnim zaokretima, kao i lekcije o korišćenju ski liftova i žičara. Već na naprednom nivou nauče se tehnike brzog vijuganja, carving zaokreta i terenske vožnje.

Individualna ili grupna nastava – izaberite sami

Ako ste od onih koji vole pozitivnu atmosferu kolektiva i sviđa vam se da stičete znanja u društvu, onda je grupna nastava skijanja za vas najbolja. Ski škola na Kopaniku će organizovati malu grupu koja se sastoji od 4 do 8 polaznika. Sa vama u grupi će učiti polaznici istog nivoa znanja kao što ste i vi.
Ukoliko želite da imate individualne časove, instruktor će vam pristupiti u skladu sa vašim trenutnim znanjem i sposobnostima.
Koji god oblik nastave da odaberete imaćete priliku da na kraju obuke učestvujete u “Trci zadovoljstva” koja se simbolično obeležava uz svečanu dodelu diploma.

Savladajte snowboard tehniku

Skijanje u Srbiji je danas nezamislivo bez snowboarda. Ako želite nešto izazovniju i ekstremniju vožnju po snegu, dođite na Kopaonik. Skijalište nudi obuku na kojoj možete da savladate i snowboard.
Ovo je u svetu sve popularniji zimski sport, a za neke zaljubljenike u dasku za skijanje, snowboard je postao način života. U ski školi na Kopaoniku birate nivo treninga prema svom trenutnom znanju za ovu snežnu disciplinu.
Skijanje za početnike u snowboard tehnici će biti uzbudljivo iskustvo nakon savaladavanja osnovnih pravila vođenja snowboarda. Oni na naprednom kursu će dopuniti svoja prethodna znanja i veštine i upravljaće snowboardom kao najstrastveniji svetski vozači snowboarda.

Deca zadovoljna, a roditelji mirni u školi skijanja za decu

I za najmlađe posetioce ski centra Kopaonik je obezbeđena škola skijanja. Roditelji će biti mirni  jer će njihovi mališani brzo i na pravilan i bezbedan način učiti od iskusnih i visokokvalifikovanih instruktora.

Instruktori na Kopaoniku znaju da je najbolja ski škola ona u kojoj deca uporedo sa obukom za skijanje  mogu da se  zabavljaju, druže, stiču radne navike i razvijaju psihofizičke sposobnosti. Uz stručnost instruktura deca su bezbedna, a uz njihov entuzijazam, vedrinu i trud, deca će dugo pamtiti predivne trenutke provedene na snegu. 

065 5582 856
ONLINE BOOKING